Kosmetolog

Obs! Er ikke tilgængelig i øjeblikket 

Jeg er uddannet kosmetolog i CIDESSCO København. Mit mål er at levere den bedste service, give effektive og grundige behandlinger samt kyndig vejledning. Jeg videreuddanner mig selv jævnligt og holder mig opdateret med ny viden indenfor hudpleje. Jeg arbejder med medicinsk hudpleje produktserier Mesoestetic med anvendelse af høj kvalitets maskiner som Pristine & Infusion, som imødekommer alt fra de ganske almindelig- til de helt specifikke hudplejebehov.

Hos "Aesthetic SkinCare" kosmetolog klinik er du velkommen uanset om du bare trænger til lidt forkælelse og pusterum i hverdagen eller du har specifikke problemer med huden som du gerne vil have løst.

Inga Skaaning

 

 

Ansigtsbehandlinger

 

Mesoestetic – medicinsk udviklet hudpleje til specialbehandlinger.

Med sine over 30 års erfaringer er mesoestetic® Laboratories førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk behandling og hudpleje.

Hudpleje med Mesoestetic produkter anbefales af førende klinikker verden over, og hudplejeprogrammerne er de mest teknologiske og avancerede inden for kosmetisk ansigtsbehandling, som findes i dag – både til professionelle behandlinger og vedligeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab og egen farmaceutisk produktion.

Mesoestetic produkter indeholder ikke parabener, silikoner, syntetiske duftstoffer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Mesoestetic Pharma Group består af to store farmaceutiske produktionscentre samt et forskningslaboratorium beliggende ved Barcelona.

 

blog-post-image-mesoestics

 

Acne behandling

Medicinsk hudpleje Acnelan Mesoestetic

Et komplet program designet til at forbedre, optimere og forlænge resultaterne af kosmetisk behandling. Acnelan indeholder høje koncentrationer af active virkestoffer og ingredienser som resulterer i en optimeret hud. Produktet er ikke tilsat parfume eller parabener. Et program er yderst effektfuld.

Acnelan Active System er udviklet specielt til at rense og regulere fedtet/acne hud, reducere rødme og standse udviklingen af acne udbrud samt forbedre hudens struktur og udseende.

 

Hvis man følger den anbefalede hjemmeplejeprocedure, vil én ansigtsbehandling bringe acnen under kontrol for de fleste. Vi anbefaler derefter, at fortsætte brugen af de anbefalede hjemmeplejeprodukter for at forebygge yderligere acneudbrud.

Acnelan behandling inkl. at benytte de tilhørende hjemmeplejeprodukter.

 

Som yderligere kombinationsbehandling til akne ramt hud I forhold til ar dannelsen kan jeg også tilbyde vores effektive Pristine viora microdermabrasion behandling. Men kom ind og få en gratis konsultation hos mig, så vil jeg kunne vejlede dig I hvad det bedste for netop dig vil være.

 

Pristine viora Diamant hudslibning  

Normaliserer talg produktionen, reducerer porestørrelsen og ilter huden, hvorved grobunden for akne bakterien mindskes. Behandlingen foregår i kombination med Mesoestetic produkter.

 

Pristine viora Diamant hudslibning, Microdermabrasion behandling

 

images

 

Slap af mens vores behandler masserer din hud med ægte diamanter.

Pristine er det mest avancerede system til mikrodermabrasions behandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade, mens en mild vakuum stimulerer produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen.

Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget fra den allerførste behandling.

Huden mister sin elasticitet med årene, og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvilket er derfor ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud.

En Diamant hudslibning med Pristine viora er en dybdegående mekanisk peeling.

Med Pristine  hudslibning fjerner diamanterne blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin, således at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud.

En Pristine behandling afsluttes med en maske, som passer til din hudtype.

Som yderligere kombinationsbehandling til hud behandling også tilbydes meget effektive Infusion elektroportion systemet (nåleløs mesotherapy), som du kan læse om nedenfor...

Hvad behandler Pristine viora?

Ved anvendelse af forskellige diamantspidser dækker Pristine viora hele spektret af muligheder incl. behandlinger af tynd hud, følsom hud, ujævne hud partier og områder, der er vanskelige at nå.

 

Pristine behandler og minimerer fremkomsten af:

 

Fine linier og rynker

Akne og hudorme

Store porer

Solpletter/hyperpigmentering

Uensartet hudstruktur

 

Behandling giver en forbedring der allerede er synlig efter første behandling:

 

Giver huden et sundere og friskere look

Ensarter og udglatter huden

Reducerer rynker

Reducerer pigmentforandringer

Mindsker ar

Mindsker porer

 

slide2-right

 

Vigtigt! Det mest optimale resultat opnås bedst ved at foretage et kurforløb på 3-6 behandlinger, med et interval på 7-10 dages mellemrum, behandlingerne kan dog godt tages enkeltvis. Derefter skal behandlingen yderligere vedligeholdes 1 gang om måneden.

Diamant hudslibning er en blid og behagelig behandling, og selv de meget sarte hudtyper kan behandles. Let rødmen kan forekomme umiddelbart efter en behandling, foretager sig dog efter et par timer. Solbadning frarådes i 2-3 uger efter behandligen og høj solbeskyttelses faktor anbefales under hele kurforløbet.

 

Infusion behandling

infusion_ampoulesEt skridt nærmere sund og ungdommelig hud.

Infusion elektromesoterapi er et enestående redskab, som kombinerer ikke-invasiv æstetik med infusion af hudspecifikke virkestofsformler til genopbygning af huden i dybden.

Vi har de senere år set en del behandlinger, som har haft til formål at gøre det samme: Få virkestoffer dybere ned i huden – de såkaldte oxygen behandlinger. Dog kan det være vanskeligt at få presset virkestofferne ned i huden via luft/oxygen, og resultatet kan derfor i nogen tilfælde være meget midlertidige. Med Infusion føres virkestofferne ind i huden ved hjælp af elektriske bølger fra Ionwave teknologi. Skabt til at arbejde med hudens biologiske processer åbner Ionwave omhyggeligt mikrovandkanaler i cellemembranen for at tillade sikker passage af virkestofferne ind i cellerne uden at beskadige huden.

Med Infusion er det derfor muligt at indføre virkestoffer dybere ned i huden, i forhold til hvad der er muligt med oxygen eller ved almindelige ansigtsbehandlinger.

Behandlingen varer ca. 30 minutter afhængigt af området, der skal behandles. Behandlingen er smertefri, og du vil kun mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle håndtag masseres over huden.

Efter en behandling vil din hud vil føles smidig, frisk og strålende. For et længerevarende resultat anbefaler vi en serie på 6-8 behandlinger.

Infusion er ideel som kombinationsbehandling med en Pristine (for mere information læs Pristine behandling).

Ved en Infusion behandling har vi ud fra dit behov mulighed for at sammensætte 3 forskellige slags virkestoffer:

 

Infusion Face Collagen Booster – beregnet til at forøge hudens elasticitet.

Fordele: Denne højt koncentrerede opstramningsbehandling sigter efter at stramme huden op, og dermed gendanne ungdommelig elasticitet. Vitamin C og helt naturlig hæmatitekstrakt øger dannelsen af fibroblast, der er vigtig for den sunde produktion af prokollagen. De enestående peptider stimulerer proteinerne i det dermale-epidermale knudepunkt og yder strålende resultater for cellesammensætningen og for hudens generelle struktur.

 

Infusion Face Anti-Wrinkle & Lifting – beregnet til moden hud.

Fordele: Naturlig valnøddeekstrakt – en intens Botox-lignende anti-aging løsning – giver et skub til fibroblastproteinsyntesen, som arbejder på at forstærke hudens struktur og generere en omgående hudopstramningseffekt såvel som reduktion af rynker, fine linjer og kragetæer. Glycoproteiner øger celleomsætningen, stimulerer hudens immunsystem og tilfører et ekstra beskyttelseslag mod miljøfaktorer.

 

Infusion Face Intensive Hydration – beregnet til følsom og tør hud.

Fordele: Intensive Hydration indeholder en omgående og længerevarende fugtblødgører. Denne løsning genskaber hudens fine fugtbalance og reparerer det naturlige cellevandreservoir for at modvirke fremtidigt fugttab. Nøgleingredienserne af sodium hyaluronat og saccharide isomerate regulerer og vedligeholder fugtbalancen, og er med til at formindske tegnene på for tidlig ældning.

 

CryoPen Treatment

I-Moyenne-24899-pourquoi-utiliser-un-cryopen-en-cryotherapie.net

 

Dette er den perfekte behandling for skin tags og pigment mørke pletter.

CryoPen udleder en fin tynd højttryksstråle af nitrous oxid (-89°C), hvilket tillader arbejde med millimeter præcision.
CryoPen fryser kun beskadiget væv, hvilket skaber minimalt ubehag. Der vil derfor ikke være flere tilfælde af skader af det sunde hudvæv.
 
Denne kryoterapi er en nøjagtig og effektiv behandling.

Hårfjerning   

 

Vigtig! Før hårfjerning:

Undgå at bruge olie eller fugtgivende cremer 1-2 dage før din behandling, da det kan hæmme virkningен.

Undgå venligst eksfoliering af huden dagen før, samme dag og dagen efter da det kan irritere huden.

 

Vigtig! Efter behandling må du ikke i 24-48 timer:

- Bruge for stramt tøj og undgå tøj af uld

- Bruge parfumerede produkter på det voksede område

- Efter hårfjerning i ansigtet må du ikke bruge makeup

- Undgå varme- og svedt fremkaldende aktiviteter

- Undgå solen og solarium

- Ат røre eller klø i de behandlede områder

 

 

Du må gerne efter 2-3 dage:

-  Eksfoliere sin hud 1-2 gange om ugen

-  Bruge bodylotion

 

Hvor langt håret skal være?

Til bikini/brasiliansk skal du lade hårene vokse i 2 uger før behandlingen, 3 uger for ben.

Du kan se alle behandlinger og priser i booking systemet, vælg "Facial Treatments" eller "Hair Removal"