MASSAGE

- der virkelig virker

Hvornår har vi behov for massage?

Når kroppen mangler en aktiv bevægelse og ved en konstant spænding på en eller flere muskelgrupper - der ophobes toksiner, mælkesyre og salte. I disse steder kan forekomme smerte og følelse af konstant træthed.

 

Klassisk massage - ved hjælp af strøgende og masserende bevægelser,  forbedres blod og lymfe cirkulation; antallet af aktive kapillærer stiger 200 gange pr cm2 hud. Blodcirkulationen i det behandlede område stiger fra 8 til 12 cirkulationer pr. minut,  frisk blod vasker toksiner ud. Hvide blodlegemer fagocytter aktiveres og absorberer skadelige fremmede stoffer, bakterier og døde (eller døende) celler. Kroppen healer  sig selv.

 

Sportsmassage udføres primært på raske mennesker engageret i sport. Sports massage hjælper til at forbedre atletens fysiske, det har til formål at bekæmpe træthed og øge effektiviteten. Denne massage letter tidlig opnåelse af fitness, så gælder i alle faser af uddannelse og forberedelse til konkurrencer. Sports massage hver uge eller to kan være en fantastisk tilføjelse til din sædvanlige måde at leve på, en væsentlig styrkelse opsvinget og dermed væksten af muskler.

 

Terapeutisk massage - en kombination af teknikker fra klassisk massage vælges ud efter konkrete problemer. Det være muskel-, lymfe drænage, anti-cellulite eller kombi. Ved massage forbedrer blod og lymfe cirkulation, og skadelige toksiner nemt ledes ud af kroppen.

 

Lymfedrænage  - ved hjælp af bestemte teknikker fra klassisk massage, når væv i kroppen har ophobet store mængder af vand (lymfe væske) -  åbner  massagen lymfeknuderne, øger deres transmittans og lymfen forlader kroppen.  Spændinger i vævet forsvinder og kroppen mister volumen og vægt. Anti-cellulite massage - (effektiv slanke-massage) - problemområder masseres på en speciel måde, ophobning af fedt og toksiner i problemområder fælder - kroppen mister et par centimeter i volumen, hudens elasticitet forbedres.

 

Zoneterapi - (akupressur). Under og på fødderne findes et nøjagtigt "kort" over din krop - dine organer, knogler, muskler og nervesystem - alt sammen har en reflekszone på fødderne. Hvis der er ømhed i en reflekszone, tyder det på, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Når kroppen er belastet, kan den ikke komme af med sine affaldsprodukter, som derfor deponeres i væv, organer og led, hvilket medfører stagnation af vores blod-, lymfe- og energikredsløb. Zoneterapi går ud på at påvirke kroppens kredsløb og løse op for aflejringer vha. specielle trykkombinationer. Der skabes fri passage for den livsvigtige transport af nærings- og affaldsstoffer, hormoner og energi. Kroppens væv og organer stabiliseres ved behandling af de ømme zoner. Aflejringerne kan føles som sand, grus eller sågar knive. Men som regel opleves det meget behageligt og man kan føle dyb velvære og afspænding og få fornyet energi. Husk på, at akupressur ikke anbefales ved alvorlig hjerte-kar-sygdomme og graviditet.

 

 

 

Massage priser per behandling:

Se i Online booking

 

Bemærk - vi har åbent om søndagen:) Book din behandling online!
Se mere info i online-booking